Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. februar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Kamp i mørke

New York mørklegges og situasjonen er dyster i
New York mørklegges og situasjonen er dyster i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Metropolen New York ligger i mørke grunnet strømbrudd, og det utvikler seg til opptøyer i gatene.

Eieren av en butikk har gitt opp og forlatt stedet. Politiveteranen Sully og hans partner Davis blir holdt tilbake av mobben inne i butikken. På innsiden forsøker de å hjelpe en mann som er stygt kvestet.

Doc og Carlos i ambulanseteamet redder dem til sist ut.

I heisen
Politikvinnen Faith Yokas er i en desperat situasjon. Hun og mannen Fred Yokas sitter fast i en heis, og Fred er bevisstløs. Det viser seg at han fått hjerteatakk.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Bobby Caffey (Bobby Cannavale) og Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesongstart, sesong 4, i kveld: "Lights Up"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBC 
  • Diverse