Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. august 2004 kl 21.40 Kalde føtter

Overraskende besøk

Karen (Hermione Norris) møter Adams far, Bill (Ian McElhinney). (Foto: Granada Television)
Karen (Hermione Norris) møter Adams far, Bill (Ian McElhinney). (Foto: Granada Television)
Adam og Rachel må slukøret innse at de ikke har råd til å kjøpe huset de bor i. Dermed starter husjakten. Samtidig får Adam sjokk da faren han ikke har sett på årevis, dukker opp.

Rachel må innrømme overfor Adam at hun skrev brev til faren hans, Bill, etter at Matthew ble født. Adam har knapt hatt kontakt med faren hele livet, og Bill føler at han sviktet familien da han dro fra dem. Nå står han på døren og ønsker forsoning.

Karen kommer meget godt overens med Adams far. Han er sjarmerende og morsom og lyser opp hverdagen som er noe tøff for trebarnsmoren.

Karen blir mildt sagt sjokkert da hun hører at David har et forhold til sin advokat, Robyn.

Om serien
Alle gode ting må ta slutt en gang – også den kritikerroste dramaserien "Kalde føtter". På tirsdager fremover sender NRK2 de siste seks episodene som er laget i reprise.

Den femte og siste runden av "Kalde føtter" er om mulig enda mer dramatisk enn de foregående, og kommer nok til å lokke frem tårene hos selv den mest hardbarka tv-seer. Selv om det er lenger mellom de humoristiske øyeblikkene, er det episoder som lokker på smilet og latteren gjennom de triste stundene for de seks vennene.


Britisk dramaserie
Originaltittel: Cold Feet (serie 5)
Produksjon: Granada Television
Manusforfatter: Mike Bullen
Produsent: Spencer Campbell
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Robert Bathurst, Hermione Norris, Kimberley Joseph og Jacey Salles.
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53