Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 6. november 2008 kl 23.05 Elskerinner

Sinne, lidenskap og begjær

Elskerinner: Katie forsøker å skape avstand til sin avdøde elskers sønn, Sam. Men han nekter å gi slipp. (Foto: BBC Worldwide)
Elskerinner: Katie forsøker å skape avstand til sin avdøde elskers sønn, Sam. Men han nekter å gi slipp. (Foto: BBC Worldwide)
Katie aner uråd og prøver å distansere seg fra sønnen til sin avdøde elsker og pasient, men det er ikke så lett. Også Siobahn har problemer med å la fornuften styre. Er hun i ferd med å bli sin kollegas elskerinne?

De fire venninnene er alle i ferd med å rote seg inn i kompliserte affærer. Katies forhold til Sam, som nettopp har mistet faren og som er fullt bestemt på å finne farens elskerinne, begynner å bli enda mer komplisert da de to begynner å føle gjensidig tiltrekning. Og den promiskuøse Jessica har fått øynene opp for lesbiske Alex, som snart skal gifte seg med sin utkårede brud.

Siobahn og mannen Hari prøver desperat å bli gravide. De oppsøker lege, og der får de en uventet melding som gjør sexlivet deres enda mer anstrengt. Siobahn på sin side har fått smaken på ikke-reproduktiv sex med en kollega.

For Trudi derimot ser kjærlighetslivet tilsynelatende lyst ut. Hun har truffet en skilt deltidspappa. Men er har hun fått tapet av Paul tilstrekkelig på avstand til å gå inn i et nytt forhold?

Om serien
Tilsynelatende deler de fire bestevenninnene alt om livene sine. Men i virkeligheten har de alle hemmeligheter for hverandre. Elskerinner er en dramaserie om sinne, lidenskap, begjær, tap, skyld – og hemmeligheter.

Du treffer noen, blir forelsket, det kjennes riktig – men så er han gift. Og før du aner ordet av det er du en manns elskerinne.

I serien Elskerinner følger vi fire kvinnene Katie, Trudie, Jessica og Siobhan. De møttes i studietiden og er nå i 30-årene. Deres liv har siden den gang tatt ulike retninger. Til tross for dette er de nære venninner.

Katie er lege og prøver å komme over tapet av en pasient som hun hadde et forhold til og som nå er død. Trudie mistet mannen sin 11. september og har aldri akseptert at han er borte. Jessica lever et mer tøylesløst liv, noe som gir venninnene mye å sladre om og le av. Den fjerde kvinnen i gjengen, Siobhan, er tilsynelatende lykkelig gift. Men verken romantikken eller sexlivet er som det var, i alle fall ikke ifølge Siobhan.

Serien er sendt tidligere.

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mistresses
Produsert av: BBC Worldwide
Med Sarah Parish (Katie), Sharon Small (Trudie), Shelly Conn (Jessica) og Orla Brady (Siobhan).
Kontaktperson: Hans T. Wiig, tlf 23 04 96 23
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900