Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. november 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Stjerneaften i Beat for beat


Pia Tjelta er norsk films nye yndling, og i kveld deler hun rampelyset med skuespillerne Vegard Hoel, Gard B. Eidsvold og Line Verndal.

Går du mye på kino, har du sett alle kveldens deltakere mange ganger. Pia Tjelta slo gjennom med "Mongoland", og med årets store filmsuksess "Buddy" er hun blitt norsk films nye stjerneskudd. Nå har hun endelig fått tid til å begynne på Teaterhøgskolen også. Pia Tjelta er stor fan av "Beat for beat", og har selv sagt at hun må se det hver fredag.

I kveld viser hun og kollega fra "Mongoland", Vegard Hoel, fram sine musikalske evner. Hoel er også kjent som usympatisk fyr i filmen "United".

Filmpar
Pianist Trond Nagell Dahl har også fått med seg to som kjenner hverandre godt. Line Verndal og Gard B. Eidsvold spilte sammen i "Kvinnen i mitt liv", der han er Thomas Giertsens blinde kompis og hun er den positive blomsterpiken Giertsen har sex med.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer