Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 16. august 2000 kl 20.00 Vi er Vål'enga

Vi er Vål\'enga (ttv)

NRK1 onsdag 16. august kl 20.00
Vi er Vål\'enga (4:8)

Lagproblemer og eksamenstid

Det nærmer seg sommerferie, og Vålerengas gutter sliter på midten av tabellen. Det gjenstår bare én kamp før ferien, det store oppgjøret mot vestkantklubben, serielederen og erkerivalen Lyn. Men i kulissene før kampen er det en del andre ting som opptar spillerne.

Guttene på Vålerenga har lenge vært misfornøyd med måten treneren Hans Wilhelm leder laget på, og i kveldens episode slår konflikten ut i full blomst. Spillerne har klaget til juniorledelsen, og det blir innkalt til spillemøte om saken.

Samtidig med lagproblemene er det eksamenstid for guttene. De skal i disse dager få vite hvem som kommer opp til muntlig eksamen. Jonas er konsentrert om helt andre ting. Han satser stort på å sikre seg mopedlappen før ferien, og holder på med kjøretimer for fullt.

Virkelighetsdrama
Fotballklubben Vålerenga er en eksotisk fargeklatt i norsk idrett. I denne klubben finner vi bokstavelig talt all verdens motsetninger.

Vi følger fem 16 år gamle gutter i tykt og tynt på fotballbanen, hjemme, på skolen og blant kameratene i gata.

De fem guttene spiller seg selv, og kamera har fulgt dem overalt. Situasjoner, reaksjoner, samtaler, trening og alt annet er \"live\" og skjedde akkurat slik vi får se det. Med andre ord et ekte virkelighetsdrama.

NRK1 onsdag kl 20.00
Sendt 27. januar

Bilder er lagt ut på omtalen 26. juli.

En samproduksjon mellom NRK Underholdningsavdelingen og Rubicon
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18