Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 6. januar 2003 kl 23.05 Linda Green

Lindas biologiske opphav

Linda (Liza Tarbuck) vet plutselig ikke om Frank er hennes  biologiske far. Her er hun med hele familien: lillesøster Katy (Jessica Harris), lillebror Fizz (Bruno Langley) og foreldrene Iris (Rachel Davies) og Frank (Dave Hill). (Foto: BBC)
Linda (Liza Tarbuck) vet plutselig ikke om Frank er hennes biologiske far. Her er hun med hele familien: lillesøster Katy (Jessica Harris), lillebror Fizz (Bruno Langley) og foreldrene Iris (Rachel Davies) og Frank (Dave Hill). (Foto: BBC)
Lindas onkel, hennes fars bror, flytter hjem etter 30 år i utlandet. Linda har aldri møtt ham før, og reagerer på hvor lik han er henne selv. Det viser seg at hennes mor en gang hadde et kort eventyr med Victor, noe som setter fantasien i sving i hele familien.

Iris og Victor var kun sammen én natt, og det skjedde før Iris giftet seg med Frank. Var det den natten Linda ble unnfanget?

Iris benekter at hun kan ha blitt gravid med Victor, men likheten mellom ham og Linda er virkelig slående. Til slutt vet ingen hvem som er Lindas riktige far lenger.

Linda på sin side er vettskremt ved tanken på at Victor kan være hennes biologiske opphav. Det er bare én måte å finne ut sannheten på…

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36