Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 11. juni 2009 kl 21.05 Peep Show

To helt ordinære raringer

Mark har hacket seg inn i mailboksen til Sophie, sin store forelskelse, og fremstår som en stor og kjær menneskekjenner. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark har hacket seg inn i mailboksen til Sophie, sin store forelskelse, og fremstår som en stor og kjær menneskekjenner. (Foto: Objective Productions Ltd)
Romkameratene Jeremy og Mark har ingenting til felles bortsett fra at de lever et liv som er alt annet enn normalt. Kaos råder når paret strever med å takle dagliglivet.

Det er tid for britisk humor igjen idet den prisbelønnede komiserien Peep Show setter i gang med sesong 2 på NRK3 i kveld.

Anti problemløsing
Romkameratene Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) er i tjueårene og deler en leilighet sør i London. Problemløsing er definitivt ikke deres styrke, noe som gjør livet i det lille kollektivet svært komplisert.

Guttene strever med alt hverdagslivet har å by på. For i tillegg til å finne svar på både livet og kjærligheten, trenger de også hjelp til å finne ut hvilken DVD-film de skal se, hva slags dop de skal ta eller hvordan de kan finne hverandres pornosamlinger.

Spørsmålet Jeremy undres over denne gangen er om man kan elske to personer samtidig. Selv mener han at det er fullt mulig. Det gjør derimot ikke hans nye amerikanske kjæreste. Mark på som side, tviholder på troen om den ene rette. Det skyldes at han endelig har oppnådd kontakt med sin store forelskelse. Hun er imponert over hvor godt han kjenner henne, men vet ikke at det er fordi han har hacket seg inn i mailboksen hennes.

Britisk humorserie i seks deler, sesong 2
Produsert av: Objective Productions Ltd for Channel 4
Med Robert Webb og David Mitchell.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900