Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 12. oktober 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Yokas, Bosco og Cruz

Fred Yokas (Christopher Bauer) fortviler over at Faith Yokas er lammet av en kule nær ryggraden. (Foto: Warner Bros.)
Fred Yokas (Christopher Bauer) fortviler over at Faith Yokas er lammet av en kule nær ryggraden. (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnen Yokas våkner opp etter å ha blitt operert og merker at hun er lam fra hoften og ned. En kortvarig bivirkning av skuddskaden eller en permanent nerveskade?

Førstehjelperen Kim på ambulanseteamet forsøker å finne ut hvem den døde Aaron Norris egentlig var – forfatter, narkoman og informant for politiet? I alle fall har FBI opplyst at hennes kollega Cruz og reporteren Norris var aktører i en dekkoperasjon på føderalt plan.

Dobbel smell
FBIs etterforskning omkring hva som skjedde da politifolkene Yokas, Cruz og Bosco havnet i skuddveksling med hverandre, viser seg ikke å falle ut til Yokas’ fordel.

Bosco som er Yokas’ gamle partner og kollega, gjør et fortvilet forsøk på å få frifunnet Yokas for skyld i skyteepisoden.

Og Cruz tar signalene fra Bosco. Hun endrer sin forklaring, men til tross for dette har Bosco og Yokas lang vei igjen før de kan forsones.

Docs kamp
Samtidig kjemper Doc på ambulanseteamet en hard kamp med seg selv og sine nærmeste kolleger etter at Alex Taylor mistet livet på jobb.

Han har lovet hennes mor å holde tale i begravelsen, men føler nå hvordan grunnen svikter under seg.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. For tiden har Bosco et kjærlighetsforhold til den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: My Opening Farewell
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer.

Pressekontakt:Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer