Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. desember 2005 kl 17.25 Amigo

Spørrelek med Stian

Lille julaften inviterer programleder Stian Barsnes Simonsen seks nye deltakere til spørsmål og moro i Amigo. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Lille julaften inviterer programleder Stian Barsnes Simonsen seks nye deltakere til spørsmål og moro i Amigo. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kvelden før kvelden møtes seks 12-åringer fra Tromsø, Moss og Bergen til dyst hos Stian Barsnes Simonsen. Og som vanlig er ikke leken over når et vennepar går av med seieren. De må nemlig også konkurrere om hvor stor premien blir. Alvoret til tross: Det blir mye fleiping, sang og lek underveis.

Kveldens deltakere er Adrian S. Haugen og Hans Kristian Ovanger fra Tromsø, Oda Berg Dypsund og Thea Ellefsen Anstensen fra Moss og Siri Vikne og Cecilie Nævdal Enæs fra Bergen.

Og som alltid får Stian selvfølgelig hjelp i studio av assistentene sine, Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy.

Om programmet
Amigo er et gameshow hvor tre lag deltar. Hvert lag består av to venner, og alle deltakerne er 12 år gamle.

Gameshowet er i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål. De to lagene som svarer best, går videre til neste runde. Her får de bryne seg på fysiske utfordringer, og bare ett lag går videre.

I den tredje og siste delen skal laget som har vunnet, svare på spørsmål for å få en best mulig premie: Det er jo forskjell på å vinne en tur i skogen og en bytur til utlandet!

Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne også får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Assistenter: Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252


LENKER
  • Les mer: