Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 27. oktober 2003 kl 20.35 Hotellet

Familie-trøbbel

Anettes eks-mann lager problemer. Her er Anette (Sarah Boberg) og kjøkkensjefen Lasse (Bjarne Henriksen) i samtale med Adam (Martin Hestbæk) (Foto: Lars Høgsted DR/TV2)
Anettes eks-mann lager problemer. Her er Anette (Sarah Boberg) og kjøkkensjefen Lasse (Bjarne Henriksen) i samtale med Adam (Martin Hestbæk) (Foto: Lars Høgsted DR/TV2)
"Familien er verst" er det noe som heter, og enkelte av beboerne på Hotell Faber har mer enn nok med familien i denne episoden.

Said har flyttet inn hos Aminah og Louise, men faren har ikke gitt opp å få ham gift med en kusine fra Tunis og dukker uventet opp på hotellet. Jens Kirk skal plutselig bli kjent med sine tre voksne barn – og ikke minst skal barna forholde seg til sin nye far.

På kjøkkenet er det også familiære problemer. Anettes tidligere mann, Claes, prøver å sverte sin eks-kone alt han kan – ikke uten et visst hell. Renkespillet til Claes går imidlertid også ut over en annen medarbeider på hotellet.

Julie har fått en fot innenfor reklamebransjen, og har hemmelige møter med produsenten Boaz.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotell Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eier, enken Alice Faber, og hennes tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotell Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber (død): Peter Schrøder
Julie Faber: Trine Appel
Adam Faber: Martin Hestbæk
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Lasse Vestergaard: Bjarne Henriksen
Jimmy Larsen: Søren Byder
Anette: Sarah Boberg
Louise Jacobsen: Lene Maria Christensen
Aminah Ahmed: Jamile Massalkhi Rudolf
Jens Kirk: Søren Spanning
Said: Samy Andersen

Dansk dramaserie
Regi: Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83