Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. april 2004 kl 08.00 Hønsehuset: Påskemorgen

Moro hver morgen hele påsken!

Mari Bjørnsdatter Knudsen og Christine Malnes Mathisen skal lede Påskemorgen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Mari Bjørnsdatter Knudsen og Christine Malnes Mathisen skal lede Påskemorgen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I år er det to splitter nye programlederfjes på skjermen i Påskemorgen. Christine Malnes Mathisen (25) og Mari Bjørnsdatter Knudsen (27) skal lede programmet ti morgener framover, og gleder seg veldig – de skal nemlig klekke ut sine egne påskekyllinger!

Hver dag gjennom hele påsken sørger Christine og Mari for at morgenene blir alt annet enn kjedelige. Det gjelder ikke bare for seerne, men også for de to ferske programlederne. Påskemorgen sender nemlig direkte fra Tromsø i to og en halv time, ti dager på rad!

Masse besøk
Christine og Mari har bestemt seg for å feire påsken utendørs, og allerede har mange spennende gjester meldt sin ankomst. Blant annet skal de få besøk av to søstre som vet alt om å være ute når det er kaldt. De overvintret nemlig i en fangsthytte på Svalbard i fjor! I tillegg kommer også Rune Alstedt, mannen som lager Donald Duck sin stemme i tegnefilmer, og Randi Nesvik fra Eldrebølgen. Christine og Mari skal også møte reinsdyret Juni, som er helt tam og bor sammen med mennesker.

I tillegg til besøk kan Christine og Mari også by på mange serier og filmer, som "Brødrene Dal", "Pingu", "Stallgjengen", "Hønsehuset" og "Caspar".

Egenproduksjon fra NRK Barn og ungdom
Programledere: Christine Malnes Mathisen og Mari Bjørnsdatter Knudsen
Prosjektleder: Beate Hårstad Jensen
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252