Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. april 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Lojalitetskvaler

Robert (Aksel Torvik Knutsen) etterforsker forsvinningen av pengene og treffer på Johnny (Michael Hansson) på Burger’n. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Robert (Aksel Torvik Knutsen) etterforsker forsvinningen av pengene og treffer på Johnny (Michael Hansson) på Burger’n. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Alle tror at det er Konrad som stjal pengene fra kassa i kiosken, men det er to som vet bedre – nemlig Vendela og Johnny. Hansa og Børre gir seg ikke så lett og presser Konrad for pengene.

Mysteriet med pengene er ikke så lett å løse. Robert melder seg som "detektiv" og drar ned til Burger’n for å etterforske. Der treffer han tilfeldigvis på Johnny som er ute i et litt spesielt ærend. Han har lovet Vendela å legge tilbake pengene i kassa mens ingen ser. Det er en test for å se om hun kan stole på ham. Selv slites han mellom lojaliteten til Konrad og ønsket om å gjøre Vendela glad.

Hva skjuler Mette?
Mette er tydeligvis sjalu på at Vendela tilbringer så mye tid sammen med Johnny. Hun overhørte Konrad og vennene snakke om å rappe penger fra Burger’n. Hun står også og lytter til at Konrad snakker med kokken om pengene som forsvant. Så kommer hun med en overraskende innrømmelse…

Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
.
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252