Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. mars 1999 kl 23.20 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 26. mars kl 23.20
Operasjon Big Sky (44:53)

Immigrant i nød

I kveldens episode av \"Operasjon Big Sky\" er Scotty og den nye piloten Rosie ute på oppdrag da de redder livet til en ung mann på stranden.
De tar mannen til sykehuset, der de snart avslører at han er ulovlig immigrant. På veien hjem oppdager Scotty og Rosie at han har gjemt seg i flyet deres. Det viser seg at han har kommet til Australia for å finne kjæresten sin, og desperat tigger han de to pilotene om hjelp.
Chris begynner å føle et utålelig press som daglig leder i Big Sky. Han blir mer og mer fortvilet over den vanskelige økonomiske situasjonen og underbyr konkurrentene for å få nye oppdrag. Det går så langt at han tar sjanser som han normalt aldri ville ha tatt, og setter livet sitt på spill.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt sjef for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade piloten Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.
NRK1 fredag kl 23.20

Bilde (via Scanpix/Data-tv/Internett)
Scotty (Martin Henderson) og Rosie (Peta Brady).

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51