Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 2. august 2006 kl 22.10 Sporløst forsvunnet

Dødsdømt sønn – desperat far

Samantha med kolleger er samlet på kontoret for å legge en videre plan. Hvordan skal de finne den savnede faren?(Foto: CBS Worldwide Inc.)
Samantha med kolleger er samlet på kontoret for å legge en videre plan. Hvordan skal de finne den savnede faren?(Foto: CBS Worldwide Inc.)
FBI-agentene jobber mot klokken i kveldens forsvinningssak. En ung gutt er dømt til døden og faren er forsvunnet. Agentene har kun to dager på seg til å finne faren - og sannheten som kan sette sønnen fri.

FBI-teamet har fått i oppdrag å finne en mann ved navn Mark som er forsvunnet. Marks sønn, Ricky, er dømt til døden for å ha skutt et ungt ektepar foran øynene på deres fem år gamle datter under et væpnet ran. Siden da har det gått 11 år og Mark har brukt like lang tid på forgjeves å bedyre sønnens uskyld. Når han forsvinner er det bare to dager til Rickys dødsdom blir utført.

FBI-agentene vil lete etter Mark med utgangspunkt i at han kan ha ønsket å skade seg selv. Men de må også undersøke om Mark faktisk har rett med tanke på Ricks uskyld - eller om hans evige jakt etter bevis for sønnens uskyld kan ha noe å gjøre med hans forsvinning.

Om serien:
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 21, sesong 2: Two Families
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18


LENKER
  • Hjemmeside: 
  • Les mer: