Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 7. september 2003 kl 17.30 Styrk live

Sterke tema

Styrk Fjærtoft Trondsen er direkte på lufta med livssynsprogram hver søndag på NRK1 og chatting på NRK2. (Foto: NRK)
Styrk Fjærtoft Trondsen er direkte på lufta med livssynsprogram hver søndag på NRK1 og chatting på NRK2. (Foto: NRK)
Styrk Fjærtoft Trondsen fortsetter med 16 nye "Styrk Live" hver søndag utover høsten. I det direktesendte livssynstalkshowet har gjestene til felles at de har selvopplevde fortellinger, altså erfaringer fra eget liv de lar oss få del i.

Styrk snakker med ulike mennesker om de store spørsmål i livet, og lover også denne sesongen et medspillende publikum, sterke tema og mye interaktivitet. Hvert program tar for seg et tema, og gjestenes ulike historier kan gi oss nye innfallsvinkler til egen undring.

Chatting
Som tidligere sendes nachspiel-sendinger på NRK 2 (fra og med 6 program), med chatting og interaktiv deltakelse fra seerne. Yasmin Syed er chattevert i hvert program. Nytt i år er at hun har med seg en ny chattegjest hver søndag som er vel kjent med programmets tema. Gjesten kan for eksempel ha spesiell kompetanse eller erfaring som bidrar i samtalen Styrk har hatt i sin sending.

Styrk
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen har lang fartstid i NRK. På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet var han ansatt i Ungdomsredaksjonen i NRK fjernsynet, hvor han ledet programmer som "V.V.P" og "Diskuteket". Siden har han blant annet jobbet i NRK Telemark som programleder i radio og fjernsyn. Nå har han hele høsten foran seg med "Styrk Live".

Tro og tvil
Høstens første program handler om forholdet mellom tvil og tro. Går det an å tvile når man tror, og går det an å tro uten å tvile i det hele tatt? Styrk samtaler med gjestene sine live fra Myrens verksted på Grünerløkka i Oslo.

Egenprodusert talkshow fra Østlandssendingen
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen
Prosjektleder Marion Klaseie tlf. 916 65 820
Pressekontakt Elisabeth Burø, tlf: 23 04 77 51