Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 11. april 2001 kl 20.55 Niern: Forrådt av kjærligheten

Niern: Forrådt av kjærligheten (t)

NRK2 onsdag 11. april kl 20.55
Niern: Forrådt av kjærligheten

Hemmelig kjærlighet

Den vakre tobarnsmoren Deanne blir tilbudt penger for å tyste for FBI. Det er agent Jeff Avery som kommer med tilbudet. Etter hvert utvikler kontakten dem imellom seg til noe mer enn etterretningsarbeid, og til slutt er forholdet helt ute av kontroll.

Det er under en rutinekontroll hjemme hos en mistenkt at Jeff Avery (Steven Weber) treffer Deanne (Patricia Arquette). FBI mener at Deannes mann har befatning med det kriminelle miljøet, men han nekter kategorisk.

Deanne derimot er mer samarbeidsvillig. Hun er lei av sin alkoholiserte mann og de usle kårene hun og barna lever under. Dessuten synes hun Jeff er svært tiltrekkende. Jeff er heller ikke uberørt av den sexy kvinnen. Hun er ikke ulik Marilyn Monroe, og han greier etter hvert ikke å stå i mot hennes tilnærmelser.

Leker med ilden
Men Jeff leker med ilden. Han er en gift tobarnsfar, og vil ikke såre sin familie. Dessuten forbyr hans stilling som FBI-agent ham å ha personlig kontakt med de tysterne etterretningstjenesten benytter i sitt arbeid. Den eneste som vet om forholdet til Deanne, er kompanjongen Harry Hill (Ned Vaughn), som lover å holde tett.

Deannes følelser for Jeff blir mer og mer intense, og hun venter bare på at han skal forlate sin kone slik at de to kan leve sammen resten av livet. Hennes fortrolige er søsteren Dana (Mare Winningham), som lytter tålmodig til Deannes betroelser.

Men Dana er skeptisk til denne mannen. Hva vil en høytstående og betrodd FBI-agent med en utbetydelig kvinne som Deanne? Forholdet bekymrer henne, og når Deanne en dag ikke kommer hjem etter et møte med sin elskede, får ikke Dana ro...

NRK2 onsdag kl 20.55

Amerikansk spillefilm fra 1994
Originaltittel: Betrayed by Love
Regi: John Power
I rollene: Patricia Arquette, Steven Weber, Mare Winningham
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36 (hilde.ljoen@nrk.no)