Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. juli 2009 kl 22.15 The Street

Husbråk i Bold Street nr 4

The Street: Yvonne (Christine Bottomley) har blitt mishandlet og søsteren Kerry (Joanne Froggatt) forsøker å støtte henne. (Foto: Granada)
The Street: Yvonne (Christine Bottomley) har blitt mishandlet og søsteren Kerry (Joanne Froggatt) forsøker å støtte henne. (Foto: Granada)
I alle gater bor det gjerne en ulykkelig familie og en ulykke får noen ganger katastrofale følger. Den unge trebarnsmoren, Yvonne forsøker stadig å skjule blåmerkene mannens voldelige utbrudd.

Sean bryr seg kun om to ting: duene og flaska. Og én dag flyter begeret over for Yvonne. Hun tar med seg de tre små barna deres og flytter hjem til sin mor. Søsteren og svogeren gjør alt de kan for å støtte henne, men Sean blir bare mer aggressiv av å bli forlatt. Tilslutt blir hele Yvonnes familie rammet på en grusom måte.

Om serien
Landet er England, byen er Manchester, og gaten heter Bold Street. Den britiske tvserien forteller om livet og lidenskapene bak dørene i denne gaten. Det er drama det er snakk om, skrevet av anerkjente Jimmy McGovern og serien har vunnet mange prestisjefylte priser for ypperlig spill og god regi.

De menneskelige dramaene som utspiller seg i den nord-engelske byen er viklet inn i hverandre. Du møter en trebarnsmor som kjeder livet av seg, elskeren hennes forvandler seg til hennes verste fiende, en desillusjonert mann som oppdager at han likevel betyr noe for familie og venner, et uventet vennskap som snur opp ned på en drosjesjåførs liv, og to søstre som etter mye krangel finner tilbake til hverandre på grunn av et ekteskap som bryter sammen. Flere av rollene er besatt av kjente skuespillere vi tidligere har kunnet glede oss over.

Britisk dramaserie i seks deler (2006)
Manus: Jimmy McGovern
I rollene: Christine Bottomley, Lee Ingleby, Joanne Froggatt, Matt Bardock, Ruth McCabe
Produsent: Granada
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice,tlf 815 65 900 info@nrk.no