Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. mai 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Sully i søkelyset

John
John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) får falske anklager mot seg. (Foto: Warner Bros)
Akkurat idet John "Sully" Sullivan ser ut til å finne litt lykke på privatfronten, skjer det noe dramatisk på jobben som setter alt i skyggen.

Sully blir utsatt for røff behandling fra politiets interne etterforskere. Grunnen er at en annen politimann har anklaget ham for å fabrikkere bevis mot en mann som er siktet for seksuelt motiverte drap på barn. Saken får virkelig fart når media får nyss om den, og Sullys frihet og karriere står plutselig i fare.

Syk lærer
Bobby blir overveldet av følelser når han plutselig støter på en lærer fra skoletiden. Hun fikk ham til å snu om på livet sitt, og nå er hun dødssyk.

I en av ambulansene skjer det en flau misforståelse. Carlos tror at Kim plutselig er blitt interessert i ham, men der tar han feil…

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf. 23 04 98 41LENKER
  • NBC 
  • Diverse