Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. mars 2000 kl 22.15 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 4. mars kl 22.15
Med hjartet på rette staden (8:15)

Elskov og død

Fru Susannah er blant de mer vidløftige. Hun møter sin elsker, Jeremy, på låven, men ektemann Jack kommer uventet hjem fra London. Hun putter derfor sovetabletter i Jacks whisky. Det skulle hun ikke ha gjort, for dagen etter er konsekvensene ikke til å unngå.

Neste morgen er Jack nokså ør i hodet, men ekteparet drar likevel ut med et jaktselskap. Nick og Blaketon observerer jaktforberedelsene, og de legger merke til at Susannah flørter med Jeremy.

Det skjer dramatiske ting under jakten, og politiet får mistanke om en alvorlig forbrytelse. Blant annet avlegger Nick et besøk hos Susannah og spør inntrengende om Jacks tidligere helsetilstand. Nick føler seg overbevist om at Susannah har noe å skjule.

Kate og Nick er dessuten blitt beordret ut til nettopp avdøde Artier Sneed. Der møter de også overraskende Greengrass. Han vil nemlig overta ansvaret for Arties hønsegård. Det viser seg etter hvert at Artie hadde vært en særdeles ivrig oppdretter av kamphaner. Og det er disse hanene den gode Greengrass gjerne vil slå kloa i. Han vil nemlig selge dem til Cutter

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 22.10

Billedtekst:
Susannah (Jenny Agutter) er en vidløftig dame.

En Yorkshire-television
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf. 23 04 78 46