Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 21. august 2006 kl 06.25 Frokost-tv

Rikholdig og variert frokost

F.v.: Cille Biermann, Petter Nome, Brita Garden og Pål Thoresen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
F.v.: Cille Biermann, Petter Nome, Brita Garden og Pål Thoresen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Når morgenene blir mørke og dystre, gjør NRK sitt beste for at de skal virke lyse og lette. Frokost-tv er tilbake, med noen nye poster, flere eksperter, nytt programlederpar – men med samme solide blanding av aktualiteter, tips, reportasjer, musikk og generelt god morgenstemning.

Første programlederpar ut er de rutinerte morgenfuglene Cille Biermann og Petter Nome. Neste uke er det klart for sesongens nye programlederpar, nemlig Brita Garden og Pål Thoresen. Garden har vært med i frokost-tv før, og hun er også kjent fra Sporten og som programleder i Kokkekamp. Pål Thoresen har hovedsakelig jobbet med radio, blant annet Popquiz, Nitimen og Reiseradioen.

Nye eksperter
Denne høsten blir det en del nye, faste innslag: Hver mandag kommer nemlig veterinær Ellen Bjerkås for å svare på spørsmål om våre kjæledyr, mens religionshistoriker Helene Næss snakker om tro og vantro. Mandager er det også den helt nye spalten "Seernes ønskeklipp". Dette er publikums mulighet til å ønske seg et gjensyn med innslag fra NRKs omfattende arkiver.

Utover i uken stifter seerne bekjentskap med flere nye eksperter. Tirsdager er det spalten "Mine penger" ved økonom Siw Ødegaard, onsdager skal zoolog Peter Bøckman snakke om "Dyrene våre" og torsdager alternerer reiseekspert Martin Toft og helsesøster Emma Broberg. Ekspertene fra forrige sesong fortsetter som før.

Distriktsnytt
Nytt er det også at det blir faste rapporter fra distriktskontorene. I Bergen er Øyvor Bakke og Ann Kristin Rykke faste reportere på mandager og onsdager, Tom Erik Sørensen bringer siste nytt fra Trondheim på tirsdager, mens Siv Helberg gir oss oppdateringer fra Tromsø på torsdager. I Oslo er Noman Mubashir og Olav Viksmo Slettan utegående reportere, mens Christian Strand er tilbake senere i høst.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Cille Biermann og Petter Nome, Brita Garden og Pål Thoresen
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Håkon Sverdrup, tlf: 23 04 77 51 / 92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside