Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 1. februar 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (t)

NRK2 mandag 1. februar kl 20.00
Leo og Isabel (5:17)

Isabel vil flytte sammen med Leo
Nå er det blitt alvor mellom Isabel og Leo. En kveld foreslår Leo at hun skal flytter inn til ham. Men det er ikke alle i Isabels familie som liker tanken.
Isabel forteller nyheten om flytteplanene til søsteren Jennifer. Men Jennifer blir lei seg, fordi Isabel har tenkt å flytte akkurat den helgen de tre søstrene skal ha en av sine \"søstrekvelder\". Men Isabel er lykkelig og forelsket og ignorer søsterens følelser.
Isabels foreldre, Eve og David, er negative til Isabels flytteplaner. Leo bor jo sammen med Doug? Dessuten bor Leo i et strøk som er kriminelt belastet. Når foreldrene i tillegg får se leiligheten til Leo, er de ihvertfall imot at deres Isabel skal bo der.
Det er nå på tide at Isabel for en gangs skyld gjør sine egne valg uten at familien skal dominere henne. Men tør hun det?

Om serien
\"Leo og Isabel\", som har originaltittelen \"Relativity\", er en først og fremst en romantisk serie. \"Love is on the air\", sa produsentene selv da de lanserte serien. Det var på tide med en TV- serie hvor romantikk, kjærlighet og familiebånd sto i høysetet. \"Leo og Isabel\" er en realistisk serie om moderne, komplekse kjærlighetsforhold. Kimberly Williams, som spiller Isabel, ble først kjent fra filmen \"Father of the Bride\" og \"Father of the Bride II\" hvor hun spilte mot Steve Martin og Diane Keaton. Så returnerte hun til skolebenken, og dukket opp igjen i Hollywood etter endt utdannelse. David Conrad spiller Leo og er egentlig teaterskuespiller. Han har også spilt i flere filmer, blant andre \"Snow White in the Black Forest\" mot Sigourney Weaver og Sam Neill og i filmen \"Under Heat\".

I rollene:
Isabel Lukens- Kimberly Williams
Leo Roth- David Conrad
Everettt Moreland- Randall Batinkoff
David Lukens- Cliff De Young
Eve Lukens- Mary Ellen Trainor
Doug Kroll- Adam Goldberg
Jennifer Lukens- Poppy Montgomery
Rhonda Roth- Lisa Edelstein
Hal Roth- Robert Katims
Jake Roth- Devon Gummersall
Barry Roth- Richard Schiff
Karen Lukens Bender- Jane Adams
Internettadresse:
http://www.crl.com/alfredo/friends/relativity/
relativitymain.htm
NRK2 mandag kl. 20.00

Bilde (elektronisk via NTB/Internett/Data- TV)
Jennifer (Poppy Montgomery) blir såret når søsteren Isabel prioriterer Leo.

Amerikansk dramaserie fra 20th Century Fox
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56