Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. oktober 2005 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Uoffisielt besøk

Inspektør Craig fra hovedkvarteret dukker opp hos Bellamy og Ventress i
Inspektør Craig fra hovedkvarteret dukker opp hos Bellamy og Ventress i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
Inspektør Craig fra hovedkvarteret kommer på uoffisielt besøk til politikammeret i Aidensfield. Han finner en by i opprør: Forskjellige innbyggere finner husene sine tømt for verdier mens de har vært på ferie.

Familien Brooks er blant dem som kommer hjem til et tomt hus. Og ikke bare det – huset har vært forsøkt solgt med falske papirer. Innbruddstyver har opptrådt som ansatte i et flyttebyrå og kjørt av gårde med hele husets innhold.

Det samme har skjedd med familiene Wharton og Barcroft. De har alle kjøpt feriereise hos et byrå i Aidensfield.

En felle
Steve og Bellamy forsøker å sjekke ut folkene på reisebyrået. De oppdager at kjæresten til en av de kvinnelige ansatte står i politiregistrene, og at hans sønn har sonet en dom for innbrudd.

Overbetjent Merton får doktor Liz med seg på å sette opp en felle: Hun booker en reise til Amsterdam hos byrået i Aidensfield og gjør spesielt oppmerksom på at leiligheten hennes kommer til å stå tom mens hun er borte.

Jenny er syk
Nygifte Merton har selv vært utenbys, og er nettopp kommet tilbake fra sin bryllupsreise. Dessverre ble oppholdet i Spania avbrutt pga. av sykdom. Det er Jenny som føler seg uvel, og doktor Liz forsøker å stille en diagnose.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 13)
Kveldens episode: "The Holiday’s Over"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: James Carlton, Liz Merrick, Duncan Bell, Derek Fowlds, William Simons, Geoffrey Hughes, Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57