Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. desember 2005 kl 20.25 Den store klassefesten

Hurraguttene med fin finale

: Rune Gokstad fra Grefsen i Oslo møter Øystein Bache fra Ullern i Oslo. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK.
: Rune Gokstad fra Grefsen i Oslo møter Øystein Bache fra Ullern i Oslo. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK.
Det er klart for det aller siste programmet av Den store klassefesten i denne omgang. Og hvem kan avrunde bedre enn karene som har fulgt programmet helt fra starten? Nemlig Rune Gokstad og Øystein Bache.

Radarparet har hver uke morsomme klassefest-sketsjer. I kveld får vi se Bache og Gokstad "live" i aksjon i studio hos Dan Børge Akerø.

Øystein Bache har med seg sin klasse fra Ullern skole, mens Rune Gokstad stiller med gamle klassekamerater fra Grefsen skole. Begge er rimelig godt utrustet når det gjelder musikalsk begavelse, så tv-seerne skal få se hvor mange instrumenter de klarer å traktere.

De har kjent hverandre og jobbet sammen i nærmere 20 år. Derfor blir det ikke så enkelt for noen av dem å prøve å "lure" den andre under muntlig eksamen.

Fenomenale seertall
Programmet i kveld er nr 50 i rekken. Den store klassefesten hadde premiere i 2000, og i løpet av hele serien har 3,5 millioner nordmenn sett programmet på et eller annet tidspunkt. Det utgjør nesten 95 prosent av Norges befolkning!

Musikalske perler
I denne runden av "Klassefesten" har man ikke bare et husorkester – men også "hussangere". Jorun Erdal og Odd René Andersen får stemningen i taket med sanger fra skoletiden til ukens to gjester.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 2304 9841/9095 5364
Vises også i Nett-TV