Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 10. november 2004 kl 20.35 Whoopi

Bryllup og politikk

Mavis er liberal og fordomsfri, iallfall så lenge det ikke går direkte ut over hotellets drift. Nå vil hennes kusine gjerne holde bryllupsfesten sin der, og skulle det egentlig være noe i veien for det?

Saken er nemlig den at samme kveld arrangerer Courtney en mottagelse på hotellet for folk fra det republikanske parti. De skal starte en kampanje for gjenvalg av president Bush.

To bruder
Mavis som kjenner godt til at kusinen hennes er lesbisk, og at det derfor kommer til å bli to bruder under festlighetene på hotellet, ser ingen skjær i sjøen.

Rita har påtatt seg å forberede bryllupsfesten. Da Mavis’ kusine "kolliderer" med Bush-folkene, gjør Rita gode miner til slett spill. Det gjør ikke Mavis.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Amerikansk komiserie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC (2003)
Originaltittel: Whoopi (sesong 1)
Kveldens episode: Don’t Hide Love
Med: Whoopi Goldberg, Wren T. Brown, Elizabeth Regen, Omid Djalili
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer