Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. mai 1999 kl 00.00 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)


NRK1 torsdag 20. mai kl 00.00
Kodenavn Bugs

Viktige data på avveie

Adam prøver fremdeles å komme unna med den stjålne Catflap-disketten. Alex observerer at han stikker av i hennes bil for å unngå Hive-agentene. Det er bare Alex som kan identifisere ham, og hun holder kjeft om sin viten.
Senere følger hun Adam til et møte med Zephyr og Wymark. Adam overleverer disketten til dem, men i neste omgang blir både Alex og Adam tatt i forvaring.
Den hardt sårede Ros blir bragt til sykehus. En pistolkule har trengt seg inn i hjernen hennes, og hun må snarest under krirugisk behandling. Jan er forferdet. Hun føler sterk skyld for Michaelsons død, og nå klandrer hun seg selv for Ros\' kanskje fatale skjebne.

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK- seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.

NRK1 torsdag kl 24.00

Bilde (via Skanpix/Internett)
I siste del av serien blir Ros bragt til sykehus. En pistolkule har trengt seg inn i hjernen hennes.

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (serie 4)
I hovedrollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, 23 04 78 53