Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 29. juni 2004 kl 20.55 Kalde føtter

Overraskelser

Karen (Hermione Norris) møter Miles Brodie (Richard Dillane) igjen.  Jenny (Fay Ripley) dukker opp, og Miles ber henne om hjelp til utstillingen hans. (Foto: Granada)
Karen (Hermione Norris) møter Miles Brodie (Richard Dillane) igjen. Jenny (Fay Ripley) dukker opp, og Miles ber henne om hjelp til utstillingen hans. (Foto: Granada)
I forrige episode fridde Adam til Rachel, og i kveld organiserer de et middagsselskap for å fortelle nyheten til sine venner. Alle er overlykkelige, bortsett fra Karen og Jenny. De tror giftemålet bare er planlagt for å dekke over skuffelsen over at Rachel ikke blir gravid.

Pete oppdager en ny verden i kveldens episode, nemlig chatting på internett. Han kommer i kontakt med en 26 år gammel singel lærer, og avtaler et møte med personen. Til sin forskrekkelse oppdager han at den såkalte læreren er en helt annen enn hun gav seg ut for å være.

Karen og Broadie møtes igjen til lunsj, og tilfeldigvis dukker Jenny opp. Hun er blitt arbeidsledig igjen, og Broadie spør henne om hun kan hjelpe til med å forberede utstillingen hans. Jenny kaster seg over oppgaven med liv og lyst. Så engasjert er hun at hun etter hvert begynner å irritere de andre involverte.

David klarer ikke å glemme Jessica, og etter en lunsj sammen, ender de på et hotellrom. Lykkestunden gir David svart samvittighet overfor Karen.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt:Hilde Ljøen, 23 04 72 36