Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 2. juni 2008 kl 23.05 Politiagentene

Ung kvinne forsvunnet

Megan Walsh (Lisa Cappell) er ny spaner sammen med Church (Peter Phelps) i
Megan Walsh (Lisa Cappell) er ny spaner sammen med Church (Peter Phelps) i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Fitzroy Hotel i Melbourne er velkjent og populært, men kommer i fokus på en meget ubehagelig måte da tre unge kvinner forsvinner i forbindelse med besøk på hotellet.

Claire Driscoll er den tredje kvinnen som har forsvunnet fra hotellet i løpet av de siste fem månedene. Nå frykter hele Melbourne at en seriemorder er på ferde, og politiets spanergruppe blir satt inn. Politiagent Angie kommer på sporet av to mistenkelige menn.

Benjamin Mortlock som eier Fitzroy Hotel, er Angies første mistenkte. Den andre er taxisjåføren Marrin Lussich, en sleip fyr som tråler gatene på jakt etter kunder. Angie gjør framskritt i en dekkoperasjon der hun tar jobb som barpike på hotellet. På direktørens rom i andre etasje finner hun Claire Driscolls lærjakke.

Megan tar saken
Jakken viser seg å være et feilspor, den ble funnet i restauranten etter stengetid. En saumfaring av Lussichs taxi viser også at bilen ikke inneholder noen spor etter den savnede. Megan Walsh er nylig rekruttert som politiagent. Hun tar nå saken i egne hender og kaster seg inn i en livsfarlig jakt på en seriemorder.

Om serien
"Politiagentene" er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Vi møter Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe som er dypt plantet i det kriminelle miljøet.

Peter Church og Angie Piper er to slagkraftige veteraner i gruppen. Noe ferskere er Christina Dichiera og Leo Flynn.

Luke Harris er sjefen for spaningsavdelingen. Han og Angie har en liten sønn, men de lever ikke sammen.

Filmen er sendt tidligere

Australsk kriminalserie (2004)
Originaltittel: Stingers (serie 8), kveldens episode: "Vanished"
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
I de viktigste rollene: Peter Phelps (Peter Church), Kate Kendall (Angie Piper), Gary Sweet (Luke Harris), Jacinta Stapleton (Christina Dichiera), Daniel Frederiksen (Leo Flynn) og Lisa Cappell (Megan Walsh)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.n

LENKER
  • Les mer