Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. februar 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Kjærlighetens veier…

Nå begynner en ny serie med Johnny & Johanna. I rollene møter vi Maiken Kolle Riskild og Michael Hansson. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Nå begynner en ny serie med Johnny & Johanna. I rollene møter vi Maiken Kolle Riskild og Michael Hansson. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Den nye serien om "Johnny & Johanna" begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny.

Gjennom 12 episoder på lørdagene fremover skal vi få møte igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Johnny og Johanna har bestemt seg for å lage en sang om kjærlighet som de skal fremføre i bryllupet til onkel Calle, som er onkelen til Johannas mor. Men hva er kjærlighet egentlig og hvordan er det å være forelska? Johanna er på vei hjem på sykkel da hun plutselig oppdager at forhjulet er flatt. Irritert avviser hun en gutt som tilbyr seg å hjelpe. Helt til hun oppdager at han jo er kjempekjekk! Johanna tenker stadig mer på det å være forelska og spør venninnen sin, Reka, om hvordan det er å ha en kjæreste.

Forferdelig ulykke
Det er bryllupsdagen til onkel Calle og en hektisk stemning råder. Foreldrene til Johnny og Johanna drar i forveien, mens ungene skal komme etter. Johnny skal bare hente sykkelen sin i all hast. Men han rekker ikke tilbake til huset for å reise sammen med de andre til bryllupet. En uoppmerksom bilist kjører ned Johnny og lar ham bli liggende i veibanen… Johanna blir rystet og føler at hun er skyld i ulykken, siden det var hun som hadde glemt igjen sykkelen til Johnny.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
.
Pressekontakt: Sidsel Linden , tlf 23 04 86 96/995 39 252 s