Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 3. april 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Derfor bor Chau alene

Chau (John Cho). (Foto: Warner Bros.)
Chau (John Cho). (Foto: Warner Bros.)
Mike flytter ut av rommet sitt for en periode, og på oppfordring fra Euan flytter Chau inn. Det viser seg å være en dårlig idé.

Forholdet mellom Mike og Euan er litt anspent for tiden. De trenger en pause fra hverandre, og Mike tar inn hos Liz. Euan vil likevel ha selskap den tiden Mike er borte, og han inviterer Chau til å låne rommet så lenge.

De to nye romkameratene har det fint sammen, inntil Chaus fryktelige oppførsel kommer for en dag. Det går ikke lang tid før den ellers så ville Euan er helt utmattet.

Om serien
"Ungkarsreiret" følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak filmene "American Pie", "Nutty Professor II: The Klumps" og "Antz". Britiske Sean Maguire er kjent fra "Østkantfolk", og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien "American Pie".

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36