Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 27. august 2009 kl 21.35 Dawn Porter søker mann

Jakten på idealmannen – Premiere!

Dawn Porter er blitt en berømt TV-personlighet i Storbritannia. (Foto: BBC)
Dawn Porter er blitt en berømt TV-personlighet i Storbritannia. (Foto: BBC)
Reporter Dawn Porter (29), kjent for sine freidige og høyst personlige dokumentarer, er blitt stjerne i Storbritannia. Hun blir å se på NRK3 utover høsten, hvor hun prøver lykken både hos menn og kvinner.

Dawn har vært lykkelig med sin single livsstil, helt til det går opp for henne at hun ikke har vært i et seriøst forhold på over fem år. Hun begynner å lure på om hun i det hele tatt vet hva hun ønsker av et forhold, og om den perfekte mannen for henne eksisterer.

Polygami og biologiske klokker
I kveldens episode bestemmer Dawn seg for å ta affære og gjøre et forsøk på å finne sitt livs kjærlighet. På ferden møter hun en 41 år gammel uavhengig kvinne som nylig har innsett at den biologiske klokken er i ferd med å løpe fra henne. Vi får også møte en polygam kvinne som deler seng med to menn, og et par som lever sammen i et arrangert ekteskap.

Gjennom de ulike menneskenes erfaringer finner Dawn ut hva det er hun ønsker fra sin idealpartner, og begynner å planlegge "Mr Dawn Porter-konkurransen", i håp om å skyte gullfuglen.

Eventyrene fortsetter i høst
Dawn Porter er blitt en berømt TV-personlighet i Storbritannia, kjent for å være jenta som er villig til å prøve ut det meste.

Neste uke utforsker Dawn de lesbiske miljøer.

Fra 10. September tar Dawn for seg ekteskapet ("Extreme Wife – Free Lover") i fire episoder.Britisk dokumentarserie produsert av BBC
Originaltittel: Dawn gets her man
Reporter: Dawn Porter
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf: 23 04 20 33.
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900