Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. april 1999 kl 18.30 Smørøyet

Smørøyet (ttv)


NRK1 lørdag 10. april kl 18.30
Smørøyet (11:14)

Anja på Stockholms besøk

Anja har vært på besøk på Fryshuset som er et aktivitetshus i Stockholm. Her har de mange forskjellige linjer du kan delta på. Anja vil vise oss noen av disse.
Anja besøker Fryshuset i Stockholm, et stort aktivitetshus for ungdommer som brukes både til skole og fritidssted. Blant annet er det gymnas med basketlinje, mulitmedialinje og rockemusikklinje. Anja treffer noen som går på basketlinja og rapporterer fra det store scatemiljøet som holder til i Fryshuset.

Ungdom og spillegalskap
Den siste tiden har avisene vært fulle av fakta om ungdom og spillegalskap. Men hva sier ungdommene selv? Smørøyets reportere Janne og Anja dro til Elverum for å snakke med spillende ungdom på kjøpesentrene der. Christian kunne fortelle om 400 kr som ble spilt bort på en dag. Hvorfor spiller de?
Janne orienterer seerne om hvordan man bør og ikke bør ta initiativ overfor den man er forelsket i. Hvor interessert bør man virke og hvilke fremgangsmåter er de mest effektive?
I studio kommer to medlemmer av det islandske bandet Gus Gus, som akkurat har sluppet singelen \"Ladyshave\", og den svenske rapperen Petter fremfører sin melankolske \"Du vet att jag gråter\"

\"Egil og Barbara\"
Egil og Barbara er tilbake fra Sydenturen, og møter nå utfordringene fra den grå hverdagen. Egil får instruksjoner om å gjøre det hverdagslige samlivet så spennende som mulig, og gjør så godt han kan for å more Barbara.
NRK1 lørdag kl 18.30
Bilde
Egil og Barbara prøver å få samlivet til å fungere igjen.

Egenprodusert program for barn og unge
Pressekontakt: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53