Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 12. april 2012 kl 19.45 Jakta på lykka

Kan vi lære oss å bli lykkelige?


Hanna Hellquist leter etter svarene på det mange lurer på: Hvordan skal man få et lykkelig liv? Er dette noe vi kan lære oss?

I åtte uker har Hanna Hellquist lett med etter hva som gjør oss lykkelige. Gjennom vinteren i fjor testet hun klemme fest, åndelig femkamp og altruisme i tillegg til å svømme med delfiner.

Som journalist er Hanna Hellquist kjent for sin livlige og direkte stil som har preget møtene hennes med Caroline af Ugglas, Barbara Ehrenreich, Liam Nordberg og Mark Levengood.

Akkurat som mange andre i gjennomsnittslandet Sverige, har Hanna en del fordommer mot lykkeindustrien. Gjør alle disse bestsellerbøkene noe nytte for selvfølelse og fremgang? Blir man virkelig lykkeligere av å stå i en gruppe og …le sammen?

Serien handler ikke om kjapp lykkerus i hverdagen, men heller hvordan man skal bli et bedre menneske og dermed en lykkeligere person.

Gjør penger oss lykkelige?
I den første episoden skal hun utforske hva penger gjør for oss. Blir vi lykkeligere av å bo i slott og ha ubegrensede økonomiske muligheter?

Hun treffer Sveriges mest ukjente milliardær, Wonna I de Jong.

Vi får også bli med på et meget spennende lykkeeksperiment.


Svensk dokumentar 2010
Produsert av Acne production for SVT1
Originaltittel: "Jakten på lyckan"
Programleder: Hanna Hellquist
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske , Tlf: 415 06 747/ 23044064
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900