Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

Årets finalister A - F


Finalistene fra A t.o.m F

A: Anyway You Want it
Tlf 829 49 001

Artist: Ingvild Pedersen
Tekst: Thomas G:son
Melodi: Thomas G:son/Stefan Brunzell

Ingvild Pedersen har vokst opp både i Hamar og Oslo, men bor nå i Hamar. Hun er for tiden student, men har hatt mange musikalske samarbeidspartnere, som for eksempel Trond Nagell Dahl, Geir Wentzel, Leif A. Wentzel, The Original Bullshitband. Hun har også vært med i ”Beat for beat”.

B: Don’t Stop
Tlf 829 49 002

Artist: Daddy Cool


Tekst: Inge Ulrik Gundersen
Melodi: Tante Gørilds hobbyorkester/Erlend Gjerde

Daddy Cool består av Marius Lien (vokal), Tom Svenkerud (gitar), Frode Spitsberg (gitar), Rino Johannessen (bass), Ole Petter Hansen (trommer) og Jørgen Gjerde (trompet). Bandmedlemmene kommer fra Oslo og Fredrikstad, og har en allsidig musikalsk bakgrunn.

C: Han kom som ein vind
Tlf 829 49 003

Artist: Åse Karin Hjelen


Tekst: Åse Karin Hjelen
Melodi: Åse Karin Hjelen/Tom Sennerud

Åse Karin Hjelen er født i Midtsund utenfor Molde, men bor nå i Oslo. I 1991 gav hun ut albumet ”Leite etter sola”. Hun har musikkpedagogisk utdannelse ved Norges Musikkhøgskole (jazzsang). Åse Karin har vært solist og korist på en mengde CD-er, konserter, revyer og tv-show.

D: You’ve Got a Hold on Me
Tlf 829 49 004

Artist: Linda Kvam


Tekst: Linda Kvam
Melodi: Paris/Thomas ”Who” Wøhni

Linda Kvam er født, og bor, i Tønsberg. Hun har sunget i band siden hun var 15 år, har hatt eget band i 8-10 år og skriver låter selv. Kvam medvirket på Jan Werner Danielsens første plate. Hun er glad i country, både gammel og ny.

Komponist Hanne Sørvaag er bedre kjent under artistnavnet ”Paris”, og for låten ”Sway” som herjet hitlistene i fjor.

E: So You Say
Tlf 829 49 005

Artist: Erik Jacobsen


Tekst/Melodi: Sun King Productions

Erik Jacobsen er født i Trondheim, men bor i Oslo. Han er frilanssanger- og skuespiller, med utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim. Erik har gjort roller som Judas i ”Jesus Christ Superstar”, Tony i ”Westside Story”, Freddy i ”My Fair Lady”, samt barneteater og Vreeswijk-kabareten ”Æ vil ha dæ naken”. Cornelis Vreeswijk er for øvrig et musikalsk forbilde.

F: Good Evening, Europe!
Tlf 829 49 006

Artist: Birgitte Einarsen


Tekst/Melodi: Mads Rogde/Arve Furseth/Benedicte Swendgaard

Birgitte Einarsen er født i Helgeroa utenfor Larvik, men bor i Oslo. Einarsen driver også med dans og teater, og jobber som frilans musikalartist. Birgittes hovedinteresse er musikk, og til daglig synger hun med gruppa Chili.