Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. januar 2012 kl 19.55 Idrettsgalla 2012

Stjernene feirer stjernene


Anne Rimmen og Haddy N’jie ønsker velkommen til Hamar OL-Amfi, hvor vi skal feire idrettsheltene våre. De musikalske innslagene er det DDE, Donkeyboy og Marit Larsen som står for. Nominasjonene er nå endelig klare, og vi ser frem til en uforglemmelig aften!

De to programlederne har begge medvirket i Idrettsgallaen før, men aldri sammen. Anne Rimmen ser spesielt frem til å hylle alle idrettsheltene.

- Jeg gleder meg til å være med på å hedre alle våre fantastiske idrettsutøvere. De gir oss uforglemmelige opphevelser hele året, og dette er kvelden vi gir litt tilbake.

Haddy N'jie ser også frem til lede showet nok en gang. - Det var en stor opplevelse å lede Idrettsgallaen i fjor. Det å få være med på å hylle heltene våre er en ærerik og morsom oppgave (…) Jeg tenker også på ildsjelene som er helt nødvendige for norsk idrett, de er selve bærebjelken, sier programleder Haddy N'jie. Noen av heltene skal vi få treffe på denne direktesendte gallaaftenen.

Og de nominerte er...
Under Idrettsgallaen blir det delt ut priser i 13 kategorier. Juryen har hatt en vanskelig oppgave foran seg når de har laget den endelige listen over nominerte. I år har NRK mottatt rekordmange nominasjoner til blant annet den gjeve Ildsjelsprisen.

Listen finner du her: Idrettsgalla 2012


Marit Larsen, Donkeyboy og DDE
Av musikalske innslag kan vi vente oss Spellemanns- nominerte Marit Larsen. Hun er plate-aktuell med sitt nye, kritikerroste album "Spark". I tillegg kommer Drammens-bandet Donkeyboy med sin fengende elektronika-pop og et av våre mest folkekjære band, DDE, som sørger for høy stemning og hæla i taket.

Et eget husband bidrar til at kvelden blir komplett og uforglemmelig!


Egenproduksjon NRK 2012
Prosjektleder: Linn Sandberg Skarstein linn.sandberg.skarstein@nrk.no tlf: 99461297
Presseansvarlig: Karoline Berg , tlf: 90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900LENKER
  • Idrettsgalla 2012