Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. september 2008 kl 23.15 Heroes

Suksess-serien Heroes fortsetter

Niki er supersterk og kan drepe med bare hendene. (Foto: NBC)
Niki er supersterk og kan drepe med bare hendene. (Foto: NBC)
Suksess-serien Heroes er endelig tilbake på NRK3. Sesong 1 avsluttet dramatisk med en bombeeksplosjon over New York City med ringvirkninger over hele verden. Heltene gjorde alt de kunne for å stoppe det, men lyktes ikke.

Heroes handler om menn og kvinner med overnaturlige evner. Dr. Mohinder Suresh, genprofessor fra India, fortsetter arbeidet fra sin avdøde far, med å finne og forklare heltene og deres evner. Han har funnet mange, som cheerleaderen Claire, alenemoren Niki, hennes sønn Micah, politimannen Matt, japaneren Hiro, kongressmannen Nathan og hans bror Peter og seriemorderen Sylar – som er selve erkeskurken i serien. Sylar dreper helter og tar kreftene deres og er nå blitt sterkere enn mange av de gjenlevende heltene.

Samtidig dukker det opp nye helter over hele verden. På Den Dominikanske Republikk sitter en ung kvinne, Maya og hennes tvillingbror og ønsker seg over til USA. Monica er også en ny helt og disse nye heltene har som oppgave å redde verden fra undergang.

I første episode flytter cheerleader Claire med faren, moren og broren til Sør-California og prøver å leve i skjul. Et nytt regime har tatt over jakten på heltene og vil myrde alle som en.

Helten Hiro, som kan flytte seg over tid og sted, lander trygt i Japan med kroppen sin og møter en likesinnet helt, Takezo. Tvillingene Maya og Alejandro starter på veien fra Mexico til USA for å søke hjelp for sine dødelige krefter…

Rolleliste:
Jack Coleman - H.R.G.
Noah Gray-Cabey - Micah Sanders
Greg Grunberg - Matt Parkman
Ali Larter - Niki Sanders
James Kyson Lee - Ando Masahashi
Masi Oka - Hiro Nakamura
Hayden Panettiere - Claire Bennet
Adrian Pasdar - Nathan Petrelli
Zachary Quinto - Sylar
Sendhil Ramamurthy - Mohinder Suresh
Dania Ramirez - Maya Herrera
Milo Ventimiglia - Peter Petrelli
Regi: Allan Arkush og Greg Beeman

Innkjøpt serie fra NBC
Kontaktperson: Anne Bekkevold, 23048956, 90158212
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no