Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 8. mai 2004 kl 22.40 Store Studio nachspiel

Kongelig nachspiel

Anne Lindmo og Per Sundnes er svært opptatt av det rojale i kveldens sending. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes er svært opptatt av det rojale i kveldens sending. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Er det fortsatt livsfarlig å være kongelig? Det lurer programleder Anne Lindmo og Per Sundnes på. Derfor har de invitert kongehusekspert Carl-Erik Grimstad og skuespiller Gisken Armand som spiller dronning Elisabeth i stykket "Maria Stuart" på Nationaltheatret.

Den gamle historien om feiden mellom Maria Stuart og dronning Elizabeth ble aktualisert da prins Charles ble satt i sammenheng med prinsesse Dianas død. Gisken Armand har brukt våren til å spille dronning Elizabeth i stykket "Maria Stuart" på Nationaltheatret.

Sammen med henne kommer historiker og kongehusekspert Carl-Erik Grimstad og snakker om kongelig historie, skandaler og drap.

Musikalsk møte med Magnet
I Store Studio nachspiel er det selvsagt også plass til musikk. Even "Magnet" Johansen flyttet fra Bergen til London, fikk platekontrakt og kom hjem igjen. I kveld spiller han live i Store Studio.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke er blitt vist på tv tidligere.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Store Studio