Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. september 2010 kl 20.15 Koht på jobben

Christine i arbeid!


Hva er det egentlig folk gjør på jobben? Bortsett fra å jobbe? Ganske mye, oppdager Christine Koht, - det er nemlig ingen i hele verden som har det så hyggelig på jobben som oss nordmenn.

I den nye serien "Koht på jobben" undersøker Christine Koht med stort engasjement det sosiale livet på norske arbeidsplasser. For det er jo et eget liv, alt det vi gjør på jobben som ikke helt er jobb.

Det er kaffemøter og fredagsvafler. Matpakkeritualer. Seminarer og datatrøbbel. Og en og annen jobbflørt, også. Med varme og nysgjerrighet slipper hun inn på de mest forskjellige arbeidsplasser og oppdager som vanlig at vi har mer til felles enn vi tror.

Heldigvis!
Grundere og omsorgsarbeidere, brannmenn og saksbehandlere - alle har det til felles at jobbhverdagen består av mye mer enn bare jobben. Heldigvis, mener Koht.
Som møter folk som elsker jobben sin og folk som sliter med den. Folk som redder liv i jobben. Folk som lever for jobben. Og folk som kan takke jobben for livet.
Nok en gang blir hverdagen eksotisk og det eksotiske hverdagslig sett med Christine Kohts umiskjennelige blikk. Det blir både varmt, nært - og veldig morsomt!

Første program: Energi til å jobbe
Ingen trives så godt på jobben sin som oss nordmenn. Christine Koht har reist rundt for å finne ut hva det kommer av, og hvordan vi får energi til å stå på hele uka. Christine følger Anita på Kjeller Treningsstudio, Kjell Tore på Statkraft i Bærum og møter en av Norges sterkeste kvinner i Rana kommune.

Norsk underholdningsserie i 8 episoder
Produsert av Mediacircus for NRK (2010)
Produsent: Jon Sverre Høiden
Regi: Elisabeth Oftebro
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt:Anja Nylund Hagen, tlf 9116 4716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no