Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. mars 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Naboer i farskapsstrid

Gullan (Pia Green) og Rolf (Thomas Roos) har vært lykkelig gift i mange år. Nå påstår naboen at han er den egentlige faren til datteren deres. (Foto: 
 Tomaz Blanck, SVT)
Gullan (Pia Green) og Rolf (Thomas Roos) har vært lykkelig gift i mange år. Nå påstår naboen at han er den egentlige faren til datteren deres. (Foto: Tomaz Blanck, SVT)
Advokat Johan får svært gammel farskapssak i hendene i kveldens episode av "Livet i Fagervik". Et eldre ektepar har fått problemer med naboen, som hevder farskap til datteren deres.

Gullan og Rolf har vært lykkelig gift i mange år og har en datter, Nadja. Nå har naboen gått ut med en påstand om at han er den egentlige faren til Nadja, og krever en farskapstest.

Johan er gått lei av å bo på hybel hos onkelen og tanten sin, og vil kjøpe sitt eget hus. Imens fortsetter Lena ferieplanleggingen, og Hanna, Annikas datter, tar en øl med faren sin.

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er den unge advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt når han må overta driften av farens advokatkontor. Her arbeider også Annika, en voksen kvinne med mye livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900