Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 28. mars 2000 kl 22.30 U

U

NRK1 tirsdag 28. mars kl 22.30
U (3:10)

Norges raskeste i studio

I tredje sending fra studio har Aggie, Rune, Silje, Kjersti og Håvard fått besøk av blant andre Norges raskeste mann, John Ertzgaard, og Kathrine Bækkevold som jobber i plateselskapet Virgin.

John Ertzgaards far er fra Trøndelag, og hans mor er fra Uganda. Han er sprinter på det norske friidrettslandslaget og har deltatt i både VM og EM. Ertzgaard, som har arvet sin mors hudfarge, håper han kan være et godt forbilde for andre norske ungdommer med mørk hudfarge, og samtidig bidra til å få vekk fordommer som fremdeles knytter seg til dette.

Kathrine Bækkevold har jobbet med promo i plateselskapet Virgin i halvannet år. Hun følger norske artister i Norge og i utlandet, og tilrettelegger deres tid for media. Hun har jobbet med både Lene Marlin, Morten Abel, Madrugada, Kåre and the Cavemen og Euroboys. I tillegg har hun jobbet med utenlandske artister som Janet Jackson, George Michael og Smashing Pumpkins.

Forrige tirsdag testet de fem programlederne Playstation2, og i kveld står en ny oppfinnelse for tur. Denne gangen dreier det seg om en tråsykkel med automatgear som er ny på markedet.

Vi får også se hvordan det gikk da Håvard dro på fotballtur til London. Han sjekket prisene på arrangerte turer, men fant ut at det var altfor dyrt. Dermed pakket han snippesken og dro av gårde på egenhånd - og da går det ikke alltid som planlagt...

NRK1 tirsdag kl 22.30

Egenprodusert kultur- og underholdningsprogram
Programledere: Aggie Peterson, Håvard Lillheie, Kjersti Herstad, Silje Thorstensen og Rune Hagerup.
Prosjektledere: Marius Hoel og Jan Strande Ødegardstuen
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18