Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 21. desember 2004 kl 21.40 Den tredje vakten

Forkledd som purk

En skrekk for politiet brer seg i New York City da voldsmenn forkledd som purk forgriper seg på vanlige mennesker. Fraskilte Doherty og Kim finner sammen igjen – i hemmelighet.

Politifolkene i "Den tredje vakten" blir satt i høyeste alarmberedskap da en kvinne blir drept og en annen seksuelt misbrukt av menn i politiklær.

Etter hvert som "politibanden" utvider sin aksjonsradius, sprer en generell paranoia seg i verdensmetropolen. Folk er mistenksomme og reagerer med frykt bare de ser en politiuniform.

Kim og Doherty
Kim, førstehjelper på ambulanseteamet, og brannmannen Doherty har en liten sønn sammen, men er skilt. Nå har de i all hemmelighet begynt å plukke opp tråden igjen.

Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Kim har fått kjørt seg i tiden som er gått, bl.a. i rollen som stemor. Og så døde samboeren hennes. Mye ugjort sorgarbeid har gått ut over jobben hennes.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli patruljerer gatene, og hans nye partner er politikvinnen Sasha Monroe. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Black & Blue
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 steinar.dahl@nrk.no
Les mer:
NBCs sider http://Diverse http://


LENKER
  • Diverse 
  • Les mer