Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. mars 2005 kl 19.55 Memo

Farvel til Memo

Ivar Dyrhaug sammen med Pernille Sørensen og Morten Kjensli. (Foto: Håkon M. Larsen, Scanpix)
Ivar Dyrhaug sammen med Pernille Sørensen og Morten Kjensli. (Foto: Håkon M. Larsen, Scanpix)
Med kveldens program avslutter Ivar Dyrhaug den musikalske spørreleken Memo. De siste deltakerne i konkurransen er Brit Elisabeth Haagensli, Sturla Berg-Johansen, Pernille Sørensen og Morten Kjensli.

Brit Elisabeth Haagensli og Sturla Berg-Johansen er begge kjent for sitt gode humør og sine spillopper. I kveld stiller de på samme lag og vil helt sikkert bidra til å gjøre Memos avslutning til en artig affære.

På det andre laget finner vi stand up-komiker Pernille Sørensen og advokat Morten Kjensli. Sørensen er godt kjent i NRK med solide opptredener i både Melonas og Løvebakken. Kjensli kjenner de fleste best fra rettssalen, men i kveld skal han bevise sine kunnskaper om MGP.

Musikalsk er det svensk-norske Karin Park som skal bidra. Hun stiller med fullt band og fremfører sangen Satellitt som er en MGP-sang. Hun tolker den på sin egen måte.

Og selvfølgelig er Memos husband på plass med sine versjoner av ulike MGP-slagere.

Om Memo
2005 er jubileumsår for Melodi Grand Prix. Sangkonkurransen fyller 50 år, og dette danner utgangspunktet for den musikalske spørreleken Memo. I hvert program er det deltakerlag med kjendiser som skal svare på spørsmål av varierende vanskelighetsgrad om MGP.

Dessuten spiller kjente band og artister live i hvert program. Musikerne får i oppdrag å tolke MGP-låter, både norske og utenlandske, helt på sin egen måte. Span, Farmers Market, Thom Hell og Karin Park er blant dem som skal by på sine versjoner av noen av melodikonkurransens største hiter.

Memo har også sitt eget husband. Det består av kapellmester Steffen Isaksen, Christin Bastiansen og Odd René Andersen står for vokalen, Børre Flyen spiller trommer, Kjetil Dalland er på bass og Kjell Harald Litangen kontrollerer gitaren. Det er et nytt og spennende band som skal bringe god musikk ut til seerne.

Hvert program presenterer en eller flere av artistene som skal delta i den norske finalen av Melodi Grand Prix.

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10, Les
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer