Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. september 2007 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Hemmelig bryllup

Med hjartet på rette staden: Egentlig skulle det være hemmelig at Rob og Helen gifter seg, men Gina (Tricica Penrose) på puben arrangerer likevel bryllupsfest – i
Med hjartet på rette staden: Egentlig skulle det være hemmelig at Rob og Helen gifter seg, men Gina (Tricica Penrose) på puben arrangerer likevel bryllupsfest – i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Granada International)
Rob og Helen har omsider bestemt seg for å gifte seg. Spesielt Rob vil at det skal være hemmelig, men da har han ikke regnet med de to søstrene sine.

Da søstrene får nyss om hva some er i gjære, dukker de opp hos Gina på puben. De vil organisere et overraskelsesselskap. Gina alliererer seg i sin tur med Blaketon for å organisere det hele.

Hele byen i sving
Nede på garasjen får Rosie, Bernie og David det travelt med å pynte brudebilen. Og Peggy vil hjelpe med blomsterdekorasjonene. Snart vet alle i Aidensfield hva som skal skje, unntagen de to hovedpersonene. Gina må spille overrasket da Helen ber henne om å være vitne på
byfogdens kontor.

Og lite vet Rob og Helen hva som venter dem på byens samfunnshus…

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: This happy breed
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Kontaktperson: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no
Mer om serien: http://www.itv.com/page.asp?partid=1876