Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. november 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Flotte stemmer hos Dyrhaug

Mathias Eckhoff og Heidi Halvorsen utgjør det ene teamet i kveld. (NRK-foto: Ole Kaland)
Mathias Eckhoff og Heidi Halvorsen utgjør det ene teamet i kveld. (NRK-foto: Ole Kaland)
I kveld møter vi ”Hotell Cæsar”-skuespillerne Liv Unni Larsson og Mathias Eckhoff, som kjemper på hvert sitt lag. Artistene Stephen Brandt Hanssen og Heidi Halvorsen er deres makkere.

Liv Unni Larsson kjenner vi som husøkonom Martine i såpeserien ”Hotell Cæsar”, og som Ridder Reddik i barne-TV-serien ”Uhu!”, hvor hun får brukt mye av sangstemmen sin. Larsson begynte å synge som 21-åring da hun startet opp med sangtimer, og i –91 kom hun inn på Operaskolen. Etter endt 3-årig utdannelse turnerte hun med ”Tryllefløyten” og ”Carmen” for Operaen, og hun har også gjort en del småjobber for Det Norske Teater.

Hennes kompanjong i kveld er Stephen Brandt Hanssen som opprinnelig studerte psykologi i Stockholm da han fikk en rolle i musikalen ”Sound of Music”. Siden har han spilt Jesus i ”Jesus Christ Superstar” både på Trøndelag Teater og senere på Göteborg-operaen. Han var også med i ”Cabaret” , og er blitt kåret til ”Musical voice of the year” på BBC Radio.

Motstanderne
Mathias Eckhoff, som hadde rollen som den onde Loke i ”Hotell Cæsar”, har spilt både teater og vært med i musikaler.

Hans medsammensvorne i kveld er Heidi Halvorsen. Hun har blant annet deltatt i Grand Prix og spilt i ”Sound of Music” og har rollen som nissemor i barneforestillingen ”Putti Plutti Pott”. Hun begynte med country som 7-åring, men har siden drevet med all slags musikk.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10