Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. desember 2005 kl 19.55 Danseglede

Danseglede fra Tromsø

Programlederne Ingrid Evertsen og Anne Krigsvoll blant 2500 danseglade i Skarphallen i Tromsø. (foto: Frank Ludviksen/NRK)
Programlederne Ingrid Evertsen og Anne Krigsvoll blant 2500 danseglade i Skarphallen i Tromsø. (foto: Frank Ludviksen/NRK)
Skarphallen i Tromsø er fylt med 2500 danseglade, og Ingemars, Matz Bladhs og Ole Ivars skaper høy stemning sammen med programlederparet Anne Krigsvoll og Ingrid Evertsen. Du kan selv være med og synge: Flere av låtene presenteres med tekst på skjermen.

Skuespiller Anne Krigsvoll og Ingrid Evertsen, ellers kjent som "Mossa", debuterer som programledere sammen. De skal intervjue dansebandene før de slipper til på scenen.

Ole Ivars har vært på veien i 41 år, og de skal blant annet synge "Full fart i Orlando". Ingemars fra Kongsvinger synger på flott finnskogdialekt. Underveis kan du sms-stemme på den fineste kjolen, før Matz Bladhs åpner showet sitt med det de mener er den beste dansebandlåten noensinne, Ljus och vãrme.

Svar på SMS- konkurransen sendes til 1987 - kodeord er DANS. Og det koster kr 5,- pr. melding.

Det blir i alt tre Danseglede-programmer fra Skarphallen. Program to kommer neste fredag, mens det siste programmet sendes like over nyttår.


Produsert av Program RIKS, Tromsø
Programledere: Anne Krigsvoll og Ingrid Evertsen
Prosjektleder: Sylvi Inez Liljegren
Presse: Erik Bull , mobil 99599760