Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. juli 2005 kl 23.15 Elsk meg

På en annen planet

Lou (Alex Cook) blir brått syk. (Foto: Southern Star)
Lou (Alex Cook) blir brått syk. (Foto: Southern Star)
Det virker som hver og en av vennegjengen befinner seg forskjellige planeter når kveldens episode starter. Tom overrasker alle ved å bestemme seg for å bytte karriere, og alle får et sjokk som sender dem inn i sorgens ubarmhjertige verden.

Tom og Charlie krangler heftig om verdier i livet da Tom plutselig bestemmer seg for at han vil begynner å kjøre drosje. Det er langt fra en tilværelse som stjernekokk til taxisjåfør, mener Charlie.

I takt med at romantikken blomstrer mellom Frankie og Howard, øker spenningen mellom Frankie og Julia. Howard er jo Julias gamlekjæreste.

Da tragedien slår ned i venneflokken får de likevel føle at vennskapet og samholdet er det viktigste i verden. Lou, datteren til Frankie, kollapser nemlig med hjertestans…

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: A Different Planet
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364