Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 6. januar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Å være seg selv - eller andre til lags

Evan (Samuel Johnson) er stolt som en hane over boken sin, men prøver å være lidende kunstner… (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) er stolt som en hane over boken sin, men prøver å være lidende kunstner… (Foto: Southern Star)
Etter at romanen "Fitzroy Street Kisses" er blitt en pen salgssuksess, opplever Evan en smule litterær berømmelse. Han legger opp til å spille den lett plagede kunstneren i intervjuer, men journalisten Jemima lar seg ikke imponere. Hun syns Evan er en selvopptatt tosk. Han tar hennes forakt til seg, og bestemmer seg for å motbevise det.

Når Evan kommer med en støtteerklæring fra sine venner, blir Jemima sjarmert mot sin vilje. Hun går med på å gå ut med ham. Kelly, derimot, har stor respekt for sin handlekraftige sjef, Peace. Peace gir Kelly i oppdrag å ordne en tilstelning i en park, og Kelly tar utfordringen på strak arm. Innimellom barnevaktjobber for Peace og telefoner til alle døgnets tider, organiserer Kelly parkjobben helt perfekt – bare for å oppdage en time før alt starter at hun må ha tillatelse fra kommunen.

Gabrielle og Dominic har et lidenskapelig forhold, men Gabrielle får seg en kalddusj når hun møter Dominics vakre kone, Francesca. Det hjelper ikke å betro seg til Alex, heller. Det ender bare i krangel om gamle problemstillinger. Gabrielles høye moral når det gjelder å ha forhold til en gift mann har dalt noen hakk…

I mellomtiden synes Richie at rollen i "The River" er grunn og utilfredsstillende. Han går på Pia for at hun skal gi Ryan mer dybde, men hun står på sitt. Når han prøver å slutte, truer hun ham med rettssak.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Produksjon: Southern Star
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle), David Tredinnick (Simon)

Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83