Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. juli 1999 kl 20.15 Alle borte

Alle borte (ttv)

NRK1 fredag 2. juli kl 20.15
Alle Borte (5:6)

Mye testosteron hos Reppen

Skuespiller Iren Reppen får mye herrebesøk i kveldens program. Teatersjef Kjetil Bang-Hansen, rockemusiker Kjetil Stokkan og tre menn fra gruppa \"Adamseplene\" er gjester på terrassen i Tromsø.
\"Adamseplene\" oppnådde en smule kjendisstatus i fjor, da de gjorde suksess i hjembyen Trondheim med kabareten \"Om mens og menn\". Gruppa består av Klaus Sonstad, Ivar Nergaard og Hans Petter Nilsen. I disse dager er de i studio for å spille inn sin egen CD.
Kabareten \"Om mens og menn\" tok utgangspunkt i skrekkvisjonen om hvordan tilværelsen ville arte seg for menn dersom de menstruerte. Alle vet at ingen er sykere enn en forkjølet mann. Hvordan ville det være dersom menn hadde smerter en gang i måneden? undrer \"Adamseplene\" på.

To ganger Kjetil
Kjetil Bang-Hansen er det man kaller en nestor i norsk teater. Han er for tiden teaterssjef på Oslo Nye Teater, og har opplevd stor pågang fra skuespillere som vil jobbe ved teatret etter at han ble sjef.
Bang- Hansen har jobbet med teater i 30 år, og blant annet vært sjef på Rogaland Teater, regissør på Den Nationale Scene og Nationaltheatret og rektor på Statens Teaterhøgskole. Skuespilleren Reppen har mye å snakke med teatersjefen om.
Den andre Kjetil, med etternavnet Stokkan, er det lenge siden folk flest hørte noe fra. På midten av 80-tallet deltok han to ganger i Melodi Grand Prix - og fikk så vanvittig mye oppmerksom het fra media at han ble luta lei av seg selv!
Han har trukket seg mer eller mindre tilbake i Harstad som musikklærer, men fremdeles med rock som hobby. I sommer kommer det ut en samleplate med gruppa \"Zoo\"s mest kjente låter. Vi får gjenhør med slageren \"Evig ung\", til glede for alle som digget \"Zoo\" på tidlig 80-tall.

NRK1 fredag kl 20.15

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms
Ved Kåre Sørensen og Elin Østraat
Programleder Iren Reppen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83