Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 15. februar 1999 kl 19.35 Veronicas verden

Veronicas verden (t)

NRK2 mandag 15. februar kl 19.35
Veronicas verden (5:22)

Veronicas stevnemøte
Josh arrangerer et stevnemøte mellom Veronica og den kjekke Tom, som han selv har et godt øye til.
Den seksuelt ambivalente Josh føler at det er noe som mangler i forholdet til kjæresten Carolyn og bestemmer seg for å gjøre det slutt. Men så møter han hennes sexy storebror Tom, som Josh straks kunne tenke seg å tilbringe mer tid sammen med. For å få et påskudd til å se Tom oftere, får Josh den geniale ideen å arrangere et stevnemøte mellom ham og Veronica. Men utfallet blir ikke helt slik han hadde tenkt seg.
Samtidig har Veronicas far Pat et første stevnemøte med Louisa, Veronicas ferme husholderske. Og Leo får en smule panikk når det går opp for ham at han må holde seg til én kvinne nå som han snart skal gifte seg.

Om \"Veronicas verden\"
Kirstie Alley, superstjerne fra serier som \"Cheers\" og \"Nord og sør\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien.
Den dyktige, men sårbare forretningskvinnen Veronica \"Ronnie\" Chase er kjent som \"romantikkens dronning\". Den tidligere fotomodellen er blitt rik og berømt gjennom sitt forretningsimperium \"Veronicas verden\". Her selges lekkert dameundertøy, eksotiske oljer og bøker og videoer om veien til et lykkelig ekteskap og spennende kjærlighetsliv.
På privatfronten er Veronicas liv slett ikke så rosenrødt. Hennes mann Bryce (Christopher McDonald) er nemlig notorisk utro.
Persongalleriet i \"Veronicas verden\" består ellers av de ansatte i selskapet. PR-sjefen Perry (Dan Cortese) fabrikkerer historier til pressen på løpende bånd. Olive (Kathy Najimy) er markedsføringssjef og Veronicas beste venninne. Pat (Robert Prosky) er bedriftens trofaste sjåfør og dessuten Veronicas far. Den seksuelt ambivalente Josh (Wallace Langham) er Veronicas assistent, mens kontoret bestyres av den blide Leo (Daryl \"Chill\" Mitchell).
NRK2 mandag kl 19.35
Tidligere sendt NRK1 13.5.98

Bilder (elektronisk via NTB/Data-TV/Internett)
1. Josh (Wallace Langham) blir betatt av broren til sin kjæreste Carolyn.
2. Pat (Robert Prosky) avtaler et stevnemøte med Louisa (Lupe Ontiveros), husholdersken til Veronica (Kirstie Alley).

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Veronica\'s Closet
Regi: Robert Berlinger, James Burrows og Lee Shallat Chemel
Produksjon: Bright/Kauffman/Crane og Warner Bros. for NBC (1997)
Med Kirstie Alley, Dan Cortese, Kathy Najimy, Wallace Langham, Robert Prosky, Daryll \"Chill\" Mitchell og Christopher McDonald
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51