Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 17. desember 1998 kl 20.00 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 torsdag 17. desember kl 20.00
Som Tracey ser det

Mat i alle varianter
Alle mennesker har et forhold til mat, påstår Tracey Ullman. Temaet i kveld er mat og alle hennes merkelige figurer har spesielle meninger om denne livsnødvendigheten.
Selv ser Tracey på mat som omsorg. Hun åpner da også programmet med å lage lunsj til teamet sitt. Mrs. Noh Nang Ning (smultringdronningen) spiser ål til lunsj, mens Ruby lengter tilbake til kjemisk fylte, frosne ferdigmiddager. Pertentlige og lett nevrotiske Janie Pillsworth går helt fra konseptene da hennes stambord på favorittrestauranten er opptatt.
Chic har funnet en ny inntektskilde i drosjen sin, og serverer lunsj til travle businessmenn i bilen. Stjerneadvokaten (i egne øyne) Sydney spiser rått kjøtt før hun går i retten. Vi kan bare ane hvilken effekt det har på et rovdyr som henne..
Vi får også vite hva Hennes Kongelige Høyhet mener om Paul Newmans kommersielle matsalg.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent for å være \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy-priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.
Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".
NRK2 torsdag kl 20.00

Amerikansk komiserie
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I rollene: Tracey Ullman
Produksjonsselskap: HBO