Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 5. juni 2010 kl 20.45 Millionær i forkledning

Gaver til orkanens ofre

Todd og Gwen har rikelig med penger som de gir til nødstilte i Louisiana. (Foto: RDF )
Todd og Gwen har rikelig med penger som de gir til nødstilte i Louisiana. (Foto: RDF )
I denne episoden reiser "fast-food" millionærene Todd og Gwen Graves til en by i Louisiana som ble rasert av orkanen "Katarina".

Mens de vandrer utkledd rundt i byen, blir de venner med byens helter. Gavene de gir er sjenerøse, men hvem av alle de trengende skal få et bidrag fra ukens millionærer?


Om serien
I hver episode møter du en ekte millionær utkledd som en tilfeldig person. Vedkommende menger seg med folk i et fattig miljø for å finne ut hvem som skal få tusenvis av dollar til å forbedre livet sitt. Millionærene forlater sine familier og komfortable boliger, lever på et minimalt budsjett i kummerlige kår og jobber gratis. De som filmer, utgir seg for å lage en dokumentar og etter en uke, avslører millionæren seg og gir bort den store gaven.

Serien håper publikum blir engasjert i viktige sosiale spørsmål, og fremhever det prisverdige ved frivillig arbeid. Så er det og et vesentlig poeng at de ressurssvake personene som er med, får det bedre,- og at det påvirker millionærene selv på et eller annet vis..

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk dokumentarserie fra 2009
Originaltittel: The Secret Millionaire USA
Produksjon: RDF USA
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900